A Place To Rest

Having come to the end of their time in the chapel at Wentworth Woodhouse, I was delighted to be asked if I would consider placing them in the ‘Forest Classroom’ at St Thomas’ Primary School in Rotherham. Of course I agreed, and spent a wet morning positioning them appropriately. It was quickly apparent that this was where they truly belonged; nestled amongst the trees and bushes, enhanced by, and enhancing the natural setting. I realise that, being made from MDF, the panels probably won’t last very long before rotting, but that too seems an appropriate end to their life.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s